Oli vegetal de Neem ecològic 50ml

4,55  / ud

L’Oli de Neem és usat tradicionalment en Ayurveda.

Té moltes possibilitats d’ús, però sobretot s’usa com a repel·lent natural d’insectes nocius i paràsits en plantes. Se li atribueix efecte anti repel·lent contra puces i paparres i és usat en xampús antiparasitaris naturals per a mascotes. Per a usar el seu poder desinfectant es pot afegir unes gotes de l’oli al gel de dutxa per exemple. Oli de Neem és un ingredient indicat per a productes anticaspa i anti acne i per a elaborar productes amb propietats antiinflamatòries i cicatritzants. És capaç d’augmentar la síntesi del col·lagen en la pell i és usat també per a tractaments antienvelliment.

Envàs de 50ml

Producte amb certificació ecològica.

Esgotat

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

Dosificado hasta el 2-3% en una crema puede ayudar en casos de excemas, acne, curación de heridas, dermatitis del pañal etc.

El aceite de neem tiene un color amarillo-verde a color marrón oscuro con un sabor amargo característico y olor que recuerda a ajo. Por debajo de 21 ° C y durante largos períodos de inmovilidad se solidifica pero mediante calentamiento suave se vuelve líquido sin pérdida de calidad.

Producción:
La extracción se realiza por presión en frío de las semillas secas y frescas, libre de aditivos químicos u otros medios auxiliares para aumentar el rendimiento de presión.

INCI: Melia Azadirachta Seed Oil

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Oli vegetal de Neem ecològic 50ml”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×

Powered by WhatsApp Chat

×