Oli de ricí ecològic 100ml

6,30  / ud

L’oli de ricí és un remei molt conegut en la cura de la pell, mantenint-la hidratada. En la cura del cabell cal esmentar que té propietats anti alopèciques amb el que podem controlar la caiguda del cabell.
Al mateix temps té nutrient que faran el nostre pèl suau al tacte al mateix temps que el nodreix. Les propietats antibacterianes de l’oli de ricí fa que sigui indicat per al tractament de caspa.
Amb el seu ús es poden tractar escates, cicatrius i taques de la pell. Així mateix, gràcies a la seva acció espumant es poden fer sabons corporals i especialment sabons per a tractar l’acne, a causa de les seves propietats antimicrobianes.

Un dels aspectes més recomanables de l’oli de ricí és pel seu ús com a tractament de pestanyes, aconseguint unes pestanyes més gruixudes i resistents.
A més, l’oli de ricí s’usa en el tractament d’èczemes, dermatitis, inflamació de la pell, irritació o picor gràcies al seu contingut en àcid ricinoleic. Conté tocoferols i vitamina E que afavoreixen la seva acció antioxidant.

Envàs de vidre de 100ml.

Disponibilitat: En estoc

 € /  ud

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

INCI: Castor oil, refined - Ricinus communis

Què aporta l'oli de ricí a la nostra pell?
Poder d'hidratació
L'oli de ricí està pensat per a poder aplicar-se en totes aquelles pells que sofreixen de sequedat. També es pot utilitzar en el cabell aconseguint retornar-li aquesta frescor i bon aspecte que t'agradaria recuperar.
També té un poder preventiu: en aplicar-ho podrem prevenir que la nostra pell o pèl s'assequin de manera radical. Simplement haurem d'estendre-ho per aquestes zones i ens adonarem de com les propietats de l'oli de ricí actuen sobre pell i cabell hidratant-lo al màxim.

Alt poder de regeneració
Com hem indicat en la introducció, és adequat per a combatre escates, taques de pell i cicatrius. Té un increïble poder regeneratiu que és capaç de deixar la pell suau i sense que els estralls del pas del temps hagin actuat sobre ella.
També ens pot ajudar a reduir qualsevol mena d'inflamació o irritació, compta amb vitamina E que serà ràpidament absorbida pel nostre organisme per a enfortir uns certs aspectes estructurals de la nostra pell i cabell.

Combat els signes de l'envelliment
Aquest punt està íntimament lligat amb l'anterior. L'oli de ricí està especialment dissenyat per a combatre les línies d'expressió i reduir les ulleres. En definitiva, és capaç d'anar regenerant la pell a mesura que va sofrint un desgast important.
La seva fórmula ha anat millorant per a oferir-nos una substància molt més versàtil pensada per a combatre els signes d'envelliment produïts per l'imparable avanç del temps.

Poder enfortidor
Ens ajuda a tenir un pèl fort i una pell tersa. Aquesta és la funció principal, però també té propietats desconegudes per a molts. Per exemple, l'ús d'oli de ricí ajuda a enfortir l'estructura interna de les ungles. El procés per a això és senzill: tan sols has d'aplicar-te primerament el teu esmalt d'ungles habitual i després estendre l'oli de ricí sobre ella.
Aquest efecte tan innovador s'aconsegueix gràcies a la vitamina E que comentàvem anteriorment. Serà capaç d'enfortir l'estructura interna de les ungles per a fer que siguin resistents i durin molt més temps de l'habitual.
En el cabell, l'oli de ricí millora el seu creixement, espessa el cabell quan comença a escassejar i, en general, afavoreix la salut del pèl.

Gana la batalla a l'acne
La seva alta capacitat regenerativa converteixen a l'oli de ricí en una substància perfecta per al seu ús com a tractament per a combatre l'acne, especialment quan els molestos granits i barbs són abundants.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Oli de ricí ecològic 100ml”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×