Oli de Jojoba

Oli de Jojoba

Avui, la botiga a granel el Rebost, us porta un post sobre l’oli de jojoba. Aquest oli prové de la llavor d’un arbust originari del sud-oest dels Estats Units 🇺🇸 (Califòrnia i Arizona) i del nord-oest de Mèxic 🇲🇽, la Simmondsia 🌳. 

Aquest oli és mundialment utilitzat en el món de la cosmètica natural 😍, gràcies als seus beneficis i propietats.
⬇️⬇️

1️⃣ Recomanat per aquelles persones amb el cabell malmès, sec o sense brillantor 💆🏼‍♀️.

2️⃣ És molt hidratant 💦, ja que conté ceramides. Es pot utilitzar en qualsevol part del cos, inclús la cara perquè no deixa sensació de greix com pot passar amb altres olis🔝.

3️⃣ Com té propietats antisèptiques, antiinflamatòries i antimicrobians 💚, és un aliat perfecte contra l’acne 🤩 .

4️⃣ Té cura dels teus peus 🦶🏼. Si tens durícies, rascades o la pell deshidratada, aplicar-te oli de jojoba t’ajudarà.

5️⃣ Com conté àcids grassos i vitamina E, preveu de manera eficaç les arrugues 🚫.

6️⃣ Utilitza’l després de la depilació o l’afaitat per aconseguir una acció calmant 🪒🛀🏻.

Afegeix aquest meravellós oli a la teva rutina i no trigaràs a observar 🧐 els resultats dels seus beneficis 💪🏽 .

A la nostra botiga a granel, el Rebost, podràs trobar l’oli de jojoba de la millor qualitat i ecològic ♻️, tant a la tenda física com al web 😊.

Passa’t a una cosmètica natural 💚.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×

Powered by WhatsApp Chat

×