Romaní sec mòlt

1,10  / 50 g

El romaní molt popular com a herba de cuina, especialment en els plats mediterranis i també és utilitzat com un additiu de sabons i altres cosmètics. En la cultura popular el romaní ha estat utilitzat pels herbalistas per millorar la memòria, alleujar el dolor i espasmes musculars, estimular el creixement del pèl i donar suport al sistema circulatori i nerviós. També es creu que afecta al cicle menstrual, podria induir a l’avortament, alleuja el dolor menstrual, incrementa el flux de l’orina, i redueix el dolor del ronyó (per exemple de les pedres al ronyó). Recentment, el romaní ha estat objecte d’estudis de laboratori amb animals investigant el seu potencial prevenció del càncer i les seves propietats antibacterianes.

Disponibilitat: En estoc

 € /  g

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Romaní sec mòlt”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×