Llard de karité a granel

27,66  / ud

Llard de Karité refinat 100% natural. És un ingredient de cosmètica molt hidratant i protector que pot ser també usat de manera pura en la pell.
Es pot aplicar directament en la pell o en zones molt aspres (talons, colzes, etc.) per a millorar la retenció de la hidratació i tractar la sequedat i zones aspres. En l’elaboració de cremes i locions casolanes aporta textura i hidratació.
El llard de Karité s’ha d’emmagatzemar en un lloc fresc que no superi els 35 °C. En tractar-se de llard de karité refinat el producte no té olor pròpia i el seu color és blanc.

Disponibilitat: En estoc

 € /  ud
SKU: 523 Categories: ,

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

Origen: Ghana, refinat a Europa.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Llard de karité a granel”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×