Oli vegetal ecològic de jojoba 50ml

7,75  / ud

L’oli de jojoba verge és en principi una cera, es fon al voltant dels 10ºC. Poc olor pròpia per això és molt útil com a base per elaborar perfums naturals i com a oli portador en mescles d’aromateràpia.

L’ús de l’oli de jojoba en cosmètica està indicat per a tot tipus de pells i s’usa en productes de cura capil·lar. S’usa per a la hidratació de la pell deixant-suau i llisa, ja que hidrata les capes externes de l’epidermis. Protegeix contra la deshidratació de la nostra pell sense deixar-greixosa. S’utilitza com a base en cremes de protecció solar a causa que té un factor protector de 3-4 natural.

A causa que és poc gras està especialment indicat per a pells grasses i sensibles. Ajuda a l’eliminació de dipòsits i sèu en el cuir cabellut amb ho és especialment beneficiós per a enfortir els cabells, i també regula la secreció sebàcia.

Disponibilitat: En estoc

 € /  ud

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Oli vegetal ecològic de jojoba 50ml”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×

Powered by WhatsApp Chat

×