Tensioactiu SCS

1,08  / 50 g

SCS (Sodium Coco Sulfate) és un tensioactiu aniònic derivat de l’oli de coco permès en cosmètica natural per ECO-CERT i BDIH.
Sodium Coco Sulfate és ideal per a formulacions suaus com a xampús en barra o xampús sòlids i altres productes casolans de bany o dutxa.

Disponibilitat: En estoc

 € /  g

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

Per a la seva elaboració es recomana escalfar el SCS amb una mica d'aigua perquè es deixi barrejar bé amb els altres ingredients. Barrejar fins a aconseguir una massa homogènia i abocar en motlles.

Dosatge: 1% a 90% segons producte a elaborar.

INCI: Sodium Coco Sulfate

Aquest producte ve en forma de pols granulada.

PH: 10-11

Soluble en aigua. Es recomana usar màscara a l'hora de manipular el producte, pot ser que aixequi pólvores.

Permès en cosmètica natural aprovada per COSMOS. Aquest producte contribueix a la producció d'oli de palma sostenible certificat, és certificat RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) que té entre altres objectius la conservació del bosc, el desenvolupament de noves plantacions i conservació de la torba.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tensioactiu SCS”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×

Powered by WhatsApp Chat

×