OLI ESSENCIAL ROMANÍ

4,70  / ud

Oli essencial de romaní (Rosmarinus OfficinalisQT Cineol 100% natural i pur.

L’oli essencial de romaní té una aroma forta i vigoritzant que actua com descongestionant al sistema respiratori.

Aplicat externament, el romaní té propietats curatives i calmants en la cicatrització de ferides i malalties fúngiques. Molt útil en casos dels trastorns circulatoris. Fins i tot amb la cura del cabell, especialment del cabell gras. Aquest tipus d’oli essencial de romaní també és usat en problemes com a trastorns nerviosos, esgotament mental i apatia.

Envàs de 10 ml

Esgotat

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

L'oli essencial de romaní és considerat com un dels majors antioxidants naturals que existeixen. La seva alta concentració d'antioxidants permet que puguem aprofitar-ho per a mantenir en el millor estat possible tant la nostra pell com el nostre cabell amb el seu ús, evitant l'envelliment i l'efecte nocius dels raigs de sol.

A més, l'oli essencial de romaní té altes propietats antiinflamatòries, gràcies al seu contingut en àcid rosmarínico. Això ho converteix en un complement ideal per a qualsevol mena de cosmètic especialitzat en pells sensibles, amb èczemes o dermatitis o amb tendències acneicas, ajudant-nos a eliminar més ràpidament qualsevol granit que ens surti.

Entre els seus beneficis per al cabell, l'oli essencial de romaní destaca com un gran aliat de la lluita contra la caspa o el greix en el pèl, sent un regulador excel·lent de les glàndules sebáceas del nostre cuir cabellut. També ens ajuda a tenir un pèl molt més fort i resistent i accelera el seu procés de creixement.

Una de les propietats que més destaca a nivell cosmètic de l'oli essencial de romaní és el seu efecte antimicrobià que ajuda a la lluita contra l'acne, també és una de les seves majors propietats a nivell de salut. La compra d'oli essencial de romaní ens permetrà tenir sempre un producte perfecte davant les infeccions.

Igualment, aquest tipus d'oli millora el procés de cicatrització de ferides ja tancades. Pel seu poder cicatritzant, l'oli essencial de romaní és perfecte per a ajudar a la desaparició de cicatrius i fins i tot d'estries.

També ens serà de gran ajuda per a alleujar qualsevol tipus de dolor muscular, sempre aplicat en massatges. Aplicat d'aquesta manera també té propietats antiinflamatòries, relaxant els músculs i prevenint enrampades als esportistes.

Comprar oli essencial de romaní també ens ajudarà amb les nostres malalties respiratòries, ja que neta a la perfecció els conductes nasals durant un refredat. Igualment, la seva capacitat antibacteriana ho converteix en un aliat perfecte contra la halitosis.

Origen: el Marroc.

Parts utilitzades: fulles

Mètode d'obtenció: destil·lació tradicional per destil·lació al vapor d'aigua.

Components principals - Quimiotip: Cineo alfa, pineno 11 aprox, canfeno 5 aprox, beta-pineno 6 aprox, mirceno beta 1.3 aprox, limoneno 3-4 aprox, 1.8 cineoles 46 aprox, Cymene 2-3 aprox, càmfora 12 aprox, alfa-terpineol 2 aprox, Bornyl acetat 1 aprox, Verbenona no es detecta, borneol 3.4 aprox.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “OLI ESSENCIAL ROMANÍ”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×