Oli essencial de ylang ylang

9,25  / ud

Oli essencial 100% pur de Ylang Ylang.

Propietats que se li atribueixen: Regula el sèu de la pell i el cuir cabellut, ajuda a reduir estries, massatge relaxant muscular.

Obtingut per destil·lació per arrossegament del vapor daigua (flors).

Oli essencial dús cosmètic.

Apte per a ús en difusors d´aromes i banys aromàtics.

10ml

Disponibilitat: En estoc

 € /  ud

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

Ylang Ylang 100% pur.

Propietats que se li atribueixen: Neteja i cura que ajuda a regular la producció natural del sèu de la pell i el cuir cabellut. Ajuda a reduir les estries. Massatges que alleugen la tensió nerviosa. Relaxant muscular.

Producte amb envàs 100% reciclable.

-----

Els olis essencials no han de ser aplicats mai directament sobre la pell a causa de la concentració. S'ha d'aplicar diluït segons es detalla a cada taula de dosificació descrita a cada producte.

A causa del seu contingut 100% natural es poden presentar lleugers canvis de to, olor, densitat o textura entre diferents lots i produccions. Això és degut precisament al seu origen i composició 100% natural.

Producte per a ús cosmètic, no ingerir.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Oli essencial de ylang ylang”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt