Oli d’ametlles dolces

1,91  / 100 g

Oli d’ametlles dolces refinat´d’ús tòpic, 100% pur i natural. Extracció per pressió en fred. A granel.

Obtingut a partir del premsatge de la llavor de l’ametlla. Un oli de color groc clar, brillant i gairebé inodor. Apropiat tant per al seu ús cosmètic com professional.
L’oli d’Ametlla de Terpenic Labs, ha estat seleccionat pel seu alt contingut en àcid oleic i linoleic, així com la seva riquesa en esqualens, vitamina E i beta-sitosterol. Aquest oli permet una bona penetració en les capes superiors de la pell.
L’oli d’Ametlla dolça és àmpliament utilitzat com a oli base per a massatge, i com a portador universal d’altres ingredients actius (olis essencials, extractes, etc.), molt valorat per la seva baixa viscositat i per la seva alta tolerància en pells reactives.
En formulacions cosmètiques destaca el seu ús com desmaquillant natural.

Origen: Espanya

Disponibilitat: En estoc

 € /  g

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

Ingredients: Prunus Amygdalus Dulcis Oil.

 

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Oli d’ametlles dolces”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×

Powered by WhatsApp Chat

×