Oli vegetal de rosa de mosqueta ecològic 50ml

14,50  / ud

L’oli de rosa mosqueta ecològic és una de les millors solucions per a tractar tot tipus de pells seques i que hagin estat danyades, que sofreixin els efectes dels raigs ultraviolats i que comencin a conviure amb els primers signes d’envelliment. T’oferim l’oportunitat de comprar oli de rosa mosqueta BIO de qualitat i al millor preu, per a combatre de la manera més eficaç tots aquests aspectes, incrementant els fibroblastos i augmentant també la fermesa de la pell.

El nostre oli de rosa mosqueta és originari de Bulgària i la seva composició és molt rica en àcids grassos essencials (omega 3, omega 6 i àcid linoleic), antioxidants i vitamines (retinol – vitamina A, vitamina C i vitamina E). Pertanyent a la família de les roses, no es be confondre amb les roses de les quals s’extreu l’oli essencial.

Disponibilitat: En estoc

 € /  ud

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

Principals beneficis i propietats:
Es caracteritza per un color ataronjat donada l'alta quantitat de vitamines que conté, i destaca per ser un dels productes més eficaços de cara a potenciar la regeneració cutània i pel seu efecte lífting. Té múltiples virtuts i ofereix una infinitat de possibilitats, sent molt utilitzat tant en la medicina convencional com en la medicina estètica.

Una de les principals causes que els signes d'envelliment apareguin abans del que és degut en la nostra pell és l'exposició als raigs solars, i aquí entra en joc l'oli de rosa mosqueta BIO, un eficaç mètode preventiu i de correcció per a aquests signes d'envelliment, gràcies a la regeneració de melanina que produeix. La seva aplicació és altament recomanable per a realitzar massatges com a tractament facial, de contorn d'ulls i en la zona d'al voltant dels llavis.

També és molt utilitzat per les dones durant el seu embaràs, ja que es mostra com un producte altament efectiu per a combatre l'aparició d'estries així com les taques en la pell, produïdes bé pels raigs ultraviolats del sol o per diferents causes. Millora la pigmentació de la pell i potència la formació de col·lagen, reduint enormement les marques produïdes per les estries.

Rehidrata la pell seca amb una gran efectivitat, millorant enormement els nivells d'humitat perquè impedeix la pèrdua d'aigua en excés, especialment en persones majors de 45 anys, que tenen més complicacions a l'hora de produir col·lagen.

El nostre oli de rosa mosqueta BIO s'obté per mètode d'extracció al CO₂, i compta amb unes característiques (d'aspecte i color) que ho diferencien clarament de qualsevol altre oli obtingut per un mètode de pressió en fred, com el seu color vermell intens.

INCI: Rosa Canina (Rosehip) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract
Oli de Rosa Mosqueta verge BIO, d'extracció al CO₂ i procedent d'agricultura ecològica estabilitzat amb <0,1% Extracte de Romero BIO (d'extracció al CO₂ tambien).
Aquest oli s'obté per extracció al CO₂, és normal que les caracteristicas (aspecte i olor) es distingeixen d'un oli que s'obté per pressió en fred. Aquest oli té un to vermell intens a l'ésser d'extracció al CO2

Origen de llavors: Bulgària/Xile Extracció: Alemanya

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Oli vegetal de rosa de mosqueta ecològic 50ml”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×