Tensioactiu SCI

1,54  / 50 g

SCI pH 4-6 (Sodium Cocoyl Isethionate) és un tensioactiu derivat de l’oli de coco.

 

Disponibilitat: En estoc

 € /  g

Mètodes de pagament acceptats:

  • Pagar amb targeta

SCI (Sodium Cocoyl Isethionate) - tensioactiu per fer xampú sòlid i cosmètica casolana.
Tensioactiu derivat de l'oli de coco sense conservants i fàcilment biodegradable. Lliure de sulfits. Permet crear formulacions molt suaus que proporcionen abundant escuma. És ideal per a formulacions suaus com a xampús en barra o xampús sòlids, productes de neteja líquids o escumes per a l'afaitat. SCI crea una cremosa escuma i deixa una sensació de pell suau al tacte.

Per a la seva elaboració es recomana escalfar-ho a aprox. 75 °C en la fase aquosa i combinar-ho amb àcid esteàric. Si la massa es posés sòlida abans que la poguessis abocar en el motlle, escalfa-la de nou al bany maria (fins a 50-60 °c) fins que es deixi remoure de nou. És compatible amb altres tensioactius aniònics.

Dosatge: 1% a 20% com co-tensioactiu / 30% a 60% com a agent tensioactiu principal

pH: 4 - 6 (segons especificació)

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate

Origen: Els derivats de matèries primeres renovables (àcids grassos de coco). Tensioactiu aniònic

Aquest producte ve en forma de pols fina.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Tensioactiu SCI”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
×